AB Solutions AS har inngått en 3 årig avtale.

Da er det en stor glede å kunne ønske AB Solutions AS som ny samarbeidspartner :-)

AB Solutions er en av Norges største privateide servicebedrifter og leverer et stort spekter av tjenester og serviceløsninger innen renhold, kantine, eiendomsservice osv. Vi setter stor pris på tilliten og gleder oss til videre samarbeid. Vi kan med dette skilte med en ny bransje i vårt bransjetre, som igjen gjør vårt B2B nettverk "PowerPlay" mer utfyllende. 

Vi anbefaler jo selvsagt alle til og besøke deres hjemmesiden  http://www.absolutions.no/ , og håper at vårt samarbeid bærer frukter for alle parter.

Vi ønsker velkommen til Bergen Hockey.

 

Månedens bedrift.

Utdeling av Gullpucken under siste samling !

Månedens bedrift for prisen "Gullpucken" som bevis på at den bedriften har utmerket seg i perioden som har gått mellom hver hovedsamling.

Det var med stor glede at vi kunne dele ut prisen, til 3 bedrifter som har utmerket seg.

Gullpucken for Februar gikk til Azets Insigth AS og Dag Sælen Årrestad. Dag kan skilte med flest møter i perioden, og er skikkelig på hugget. Dag bidrar også stort internt i samarbeidet, og utfordrer oss hele tiden. Vi setter utrolig stor pris på det, og gleder oss til fortsettelsen. Gratulerer Dag, denne har du virkelig fortjent.

Gulpucken for Mars gikk til Nor-Engros KJ Brusdal AS, med Kjetil Sælen og Thomas Tennebø i spissen. De har hatt stor møteaktivitet, og hadde god effekt av perioden hvor de hadde "Vandrekøllen". Det er også blitt handel i perioden, noe vi selvsagt syns er utrolig kjekt å høre. Gratulerer og lykke til videre.

Gullpucken for April gikk til Aktiv Hordaland AS og Jan Erik Larsen. Aktiv Hordalnd AS booket masse møter og har hatt høy aktivitet. I tillegg har Aktiv Hordaland AS inngått innkjøpsavtale med Nor-Engros KJ Brusdal AS, og utnytter mulighetene som ligger i "PowerPlay". Gratulerer så mye Jan Erik, gleder oss til fortsettelsen.

Vi benytter anledningen til og minne om Azets Meets 2017 på onsdag 31.05, det blir spennende. Om du ikke har meldt deg på, kan du gjøre det i linken som ligger her på "PowerPlay"