Påminnelse til andre samling i "PowerPlay"

Vi minner om, andre samling i vårt B2B konsept "PowerPlay"

Fredag 19.05.2017 klokken 09.00 - 12.00 har vi årets andre samling hos Quality Hotell Edward Grieg.

Etter positive tilbakemeldinger fra sist gang, gleder vi oss til og ta steget videre. Vi har mye spennende å komme med, samt at det som vanlig blir "Spead møte booking". Sist ble det booket hele 27 møter, og vi vet at det er kommet mye godt ut av disse. Så om du eller deres bedrift ønsker nye relasjoner, eller møter, rydder du plass til en hyggelig seanse på fredag.

I tillegg til litt informasjon, og nye konsepter, kan vi skilte med kåring av månedens bedrift for februar, mars og april. Vi gleder oss.

Dette er plattformen for relasjons bygging, kort tjeneste vei og økt handel.

Vi benytter anledningen til å takke Quality Hotel Edvard Grieg, som har stilt sine flotte fasiliteter til rådighet.

Hilsen Markedsavdelingen.


Konsept "PowerPlay" er et «business to business» konsept i regi av Bergen hockey. Dette er plattformen for relasjons bygging, kort tjeneste vei og økt handel.

"PowerPlay" skal være som ishockey, litt røffere, litt mer direkte og gi raske resultater. Hovedmålet er å skape nye salgsmuligheter gjennom sponsor nettverket til Bergen Hockey. Dette nettverket passer for deg som: … Ser på dette sponsoratet som en investering … Ønsker å utvide deres nettverk … ønsker økt omsetning, og samtidig gjøre bedre innkjøp …er villig til å gjøre en innsats for å oppnå dette. Målsetting for "PowerPlay" er at vi skal være et nyskapende og inkluderende nettverk som skaper økt vekst for bedrifter tilknyttet i dette nettverket. Her får alle aktører en gylden mulighet til å ta del i og skredder-sy «oppveksten» av noe som kommer til å bli stort i byen vår.

Vår målsetting er: … å utvikle et lønnsomt forretningskonsept for alle samarbeidspartnere … å være pådriver til å gjøre business internt i poolen … å være det beste og mest attraktive nettverket i regionen. Benytter anledningen til å takke Quality Hotel Edvard Grieg, som har stilt sine flotte fasiliteter til rådighet.