Supporterne og Bergen Hockey går sammen for å holde klubben oppe!

Bergen Hockey er i hardt vær om dagen, men klubben slutter aldri å kjempe! Det har den siste tiden blitt gjort gode grep, og nå tar også supporterne harde tak for å hjelpe klubben.

Forrige uke satt vår supporter Carl-Andre Bolstad i gang kronerulling som et tiltak for å hjelpe økonomien til klubben. Slike tiltak fra eksterne personer er noe klubben setter veldig stor pris på. I tillegg til Carl-Andre sitt tiltak, gjør nå klubben flere grep som også inkluderer supporterne. Blant disse er Christine Henriksen, Bente Johannessen, Jan Helge Johannessen, Lillian Johannessen, Silje Løvstakken Bolstad og Carl-Andre Bolstad med andre. Dersom flere er villig til å være med, er det bare å ta kontakt!

Vi vil i nærmeste fremtid holde en vareauksjon for å tjene inn penger til klubben. I den sammenheng har denne gjengen supportere med vår egen keeper Dennis Smith i spissen, tatt på seg oppgaven med å samle inn varer til vareauksjonen. Med deres hjelp vil budskapet om auksjon og innsamling av varer nå et bredere spekter av oppmerksomhet.

Dette er en virkelig dedikert og ivrig gjeng, så bli ikke overrasket om nettopp din bedrift får besøk.  

I motgang er det viktig å holde sammen! Det er derfor veldig viktig at folk stiller opp og hjelper så mye de kan. Alle idrettslag er avhengig av frivillige personer, og det er bra å se at vi har folk som er villige til å hjelpe.

Vi må si at vi er utrolig takknemlig for den støtte våre trofaste supportere her viser oss, og det forteller litt om hvilke følelser som er i sving her. Dette er hva idretten handler om, engasjement og lidenskap. Klubben har i en årrekke slitt på flere områder, og her går våre kjære supprortere i front og viser vei.   

Vi skal gjøre det vi kan for at vi en gang for alle for gjort det som våre supportere, spillere,samboere, samarbeidspartnere, leverandører og Bergen by fortjener.

Jobben begynner nå !!!