IMS Kjeden

Ønsker du å bli medeier av en personlig kjede som setter dine interesser og inntjening først?

IMS - kjeden er eid av medlemmene og i motsetning til andre kjeder får du bonus fra første krone. Det vil si at vi ikke har et minimumskjøp opp mot de forskjellige leverandørene. På denne måten får selv små bedrifter lojalitetsbonus. 

Byggefirma Nilsen og Andersen AS

Byggefirma Nilsen & Andersen AS holder hus i Sandviken i Bergen, og utfører alle typer oppdrag innen tømring, nybygg og rehabilitering. Vi er tilknyttet Mesterhus, Norges største byggmesterkjeder, det er i seg selv en garanti på kvalitet og kompetanse.
Vi gir også pris på andre hustyper dersom det er ønskelig.

Sats Elixia

SATS og ELIXIA fusjonerte i 2014 og skapte en ledende treningssenterkjede med en visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til mennesker i Norden.

SATS- og ELIXIA-sentrene våre tilbyr moderne og funksjonell individuell og personlig trening samt gruppetrening i de største byene i Norge, Sverige og Finland.

Kvassheim Elektro AS

Kvassheim Elektro AS er en totalleverandør av elektriske installasjoner for bedrifts- og privatmarkedet. Selskapet ble etablert i 1961 og har et godt faglig og sosialt miljø. Vi er idag 18 ansatte og holder til i moderne lokaler på Minde i Bergen. Kvassheim Elektro AS er medlem i elektrikerkjeden Elproffen.

Nordialog AS

Telenors ledende bedriftskanal 

Nordialog er Telenors største distribusjonsmuskel i bedriftsmarkedet – en totalleverandør som skreddersyr framtidsrettede løsninger til bedrifter med opptil flere tusen ansatte. Vi leverer ikke bare mobilkommunikasjon, men også skytjenester med tilhørende drift og infrastruktur. 

Kort fortalt setter vi sammen behovstilpassede tale-, data- og videoløsninger som får bedrifter til å snakke bedre sammen. Vi gir profesjonelle råd og er en ledende leverandør av effektiv mobilitet til store bedrifter. 

Bru & Wiese-Hansen

 

 

 

 

Bru & Wiese-Hansen Murmesterforretning AS ble etablert januar 1995. Vi er 16 ansatte og har 9 servicebiler.

Bru & Wiese-Hansen er en godkjent opplæringsbedrift. Vi har sentralgodkjenning itiltaksklasse 2 og har eget kvalitetssikringssystem. Vi er medlem i Startbank og medlem i Bergen Murmesterforening.

Ølen Betong AS

DETTE ER ØLEN BETONG

Ølen Betong AS ble etablert i 1974 som et samarbeidsselskap mellom Berge Cementstøperi og Sunnhordland Støperi og Bygg. Begge med tradisjoner tilbake fra ca. 1950 med produksjon av ulike betongvarer. Disse firmaene opphørte i 1977, samtidig som Ølen Betong AS overtok og flyttet inn i nye produksjonslokaler på Bergsneset i Ølensvåg (nå: Vindafjord kommune), ca. 5 mil øst for Haugesund (E 134).

Ølen Betong Gruppen som består av flere hel- og deleide virksomheter, er i dag en av landets største produsenter av ferdigbetong-, elementer og betongvarer, med en omsetning på ca. 1,5 milliarder kroner (2015). Samlet har gruppen 450 medarbeidere.

Bonavida Spain

Bonavida Spain SL er et eiendomsmeglerbyrå som har eksistert i mer enn 15 år, og vi ønsker å være din personlige og kunnskapsrike kontakt når det gjelder kjøp og salg av selveierboliger på den spanske middelhavskysten. Vi har kontor i sentrum av Torrevieja, og tilknyttede agenter i Norge, Sverige, Finland og Storbritannia.

Pizzabakeren AS

Om Pizzabakeren

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 140 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

SIBI

 

 

 

En moderne aktør i en tradisjonstro bransje

Som pioner i skandinavisk sammenheng, ble landets mest moderne kistefabrikk innviet i 1985. I dag foregår det aller meste av kisteproduksjonen i Polen, men fortsatt med SIBIs strenge kvalitetskrav og design. Hver eneste kiste blir individuelt kontrollert hos oss før vi leverer den fra oss. Sjekk vår nye kisteside: www.sibikister.no

Multi Reklame AS

 

 

 

Multi Reklame AS ble etablert i 1988, og er sentralt beliggende i Damsgårdsveien i Bergen.

Vi er i dag 4 medarbeider med tilsammen mange års fartstid i reklamebransjen.

Vår kundemasse befinner seg hovedsaklig i Bergen og på Vestlandet. Men vi kan også levere til kunder i andre deler av landet. Vi er totalleverandør av skilt og dekor for utendørs - og innendørs bruk.

Tide Buss AS

 

 

 

 

Tides forretningsidé

Vi skal være en lønnsom, fremtidsrettet og ledende leverandør av kollektivtransport og reiser i Skandinavia. Gjennom våre verdier, profesjonell ledelse, kompetente medarbeidere, effektiv drift og god service skal vi skape fornøyde kunder, medarbeidere, samarbeidspartnere og eiere.

Neumann Bygg

Neumann er en av Norges største byggevaredistributører med et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering.

Neumann har over 280 ansatte, fordelt på avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Førde, Kaupanger, Bergen, Odda, Haugesund, Bryne, Lindesnes, Mandal og Kristiansand. Neumann hadde en omsetning i 2015 på 1,4 milliard Nkr. Hovedkontoret er i Oslo.

Byggmester Markhus AS

 

 

 Byggmester Markhus AS ble etablert i 1986 under navnet K. Markhus & Sønn AS, og ble drevet av far og sønn frem til 2002. Firmaet skiftet da navn til Byggmester Markhus AS, og selskapet Markhus Bolig AS ble samtidig opprettet med det formål å drive utbygging i egen regi.

Frøland og Noss Elektro AS

 

 

 

 

Vi er en ledende elektroentreprenør i Bergen og omegn, med beliggenhet på Kronstad – sentralt plassert i Bergen. Vi utfører elektro- og svakstrøms installasjoner for private, næringsliv og offentlige byggherrer. Med en montørstab på ca 100 ansatte, er vi blant Bergens største elektroinstallatører og vår fagkompetanse er solid.

Brias

Bergen Rustfri Industri AS (BRIAS) er en privateid grunderbedrift. Etablert av Frode Arefjord og Asbjørn Olsen. Oppstart 1.juni- 2010. BRIAS utvikler og produserer produkter akkurat etter kundens behov og ønske. Vårt store fortrinn er å levere kvalitet på korte tidsfrister. Vi har lang erfaring/kunnskap og en inngående forståelse av kundens industri og behov. Vi leverer et bredt spekter av produkter.

Aktiv Eiendomsmegling

 

 

Planlegger du å kjøpe eller selge bolig, vurderer å flytte eller bare vil vite hva din bolig er verdt?

Kjøp og salg av bolig er den største økonomiske transaksjonen vi gjør i livet. Vår oppgave er å sørge for at den prosessen gjennomføres på en trygg og effektiv måte og bidra til å skape det beste resultatet for både kjøper og selger.

Chess

 

 

 

 

 Chess har gitt deg lave priser og mer fart siden 2002!

Vi startet Chess for å gjøre det billigere for deg å bruke mobilen. Ved å være pionerer på enkelhet og ærlighet – du skal se hva du får og hva det koster – har vi vært med på å drive prisene ned og servicen opp i mobilbransjen.

Trident Bolig

 

 

Vi bygger kvalitetsboliger i Bergen og omegn. Trident bolig har nå flotte boliger for salg ved bybanen sentralt i Fana . 

Mulighet for særdeles gunstig finansiering i Husbanken. Se www.ovrefolldalsheia.no

XXL

VELKOMMEN TIL XXL SPORT & VILLMARK


GLEM ALT DU HITTIL HAR SETT AV SPORTSBUTIKKER! 

XXL ER SPORTSKJEDEN SOM EKSPANDERER RASKEST I NORDEN, OG VI HAR NÅ 27 VAREHUS I NORGE, 21 I SVERIGE, 9 I FINLAND SAMT NETTBUTIKK I DANMARK. 

VÅR FORRETNINGSIDÉ ER ENKEL: STORT UTVALG, KJENTE MERKEVARER OG XTRA XTRA LAVE PRISER. 

HER KAN DU SNART LESE MER OM NORDENS STØRSTE SPORTSKJEDE!

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergens største og tøffeste hotell gjenåpnet dørene i mai 2015! Med inspirerende interiør, modig motivasjon og uendelig utsikt står bautaen Quality Hotel Edvard Grieg klar til å ta imot deg 15 minutter fra Bergen by og 5 minutter fra Flesland.

Blåkläder AS

RIKTIG KLEDD, TRYGG OG FLOTT, FRA INNSIDEN OG UT

Hvis du skal lage noe, som skal tåle mye bruk, må du vite hva du gjør. Det er ikke nok bare og velge de beste materialene og det beste verktøyet. Du må se på jobben i sin helhet, samtidig som du skal ha passe på detaljene. Hvis du klarer det, gjør du også en god jobb.

Vidi

Som en totalleverandør av internett-tjenester tar vi kundene fra ide til ferdig løsning. Vi har høy kompetanse på universell utforming, design, søkemotoroptimalisering, responsive løsninger, teknisk utvikling, markedsføring og kursing.

Huseiernes Landforbund

 

 

 

 

Huseiernes Landsforbund (HL) er en landsomfattende interesseorganisasjon for eiere av hus, leiligheter, sameier, borettslag og gårdeiere.

HL ivaretar huseiernes lokale og rikspolitiske bolig- og eiendomsinteresser.

Azets

Bli mer effektiv - sett bort regnskap og lønn

Outsourcing av regnskap og lønn handler selvsagt om å få regnskapet ført riktig og at lønnen utbetales til rett tid. Med Visma som din sparringspartner får du også mye mer. Vi gir deg analyser og gode råd basert på kompetanse, erfaring og grundige kvalitetskriterier. Målet er alltid å lete etter effektiviserende grep som virkelig utgjør en forskjell for virksomheten din. 

Skyteknologi endrer måten vi jobber på. Viktige forretningsprosesser effektiviseres og forenkles. Med smarte nettløsninger har det aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører, lønnskonsulent eller økonomiske rådgiver hos oss. 
Ta gjerne kontakt dersom du vurderer å sette bort regnskap, lønn eller begge deler.

 

EGD Holding

EGD HOLDING AS – et tilbakeblikk

Aksjeselskapet Einar Galtung Døsvig AS, i dag EGD Holding AS, ble stiftet i 1907 av Einar Galtung Døsvig (f. 1885 – d. 1948). I den første tiden var selskapet engasjert i tekstilhandel. Einars sønn Ewald (f. 1910 – d. 2002) spilte en aktiv rolle i selskapet fra rundt 1930 til 1990. I løpet av denne perioden økte både omsetning og resultater som gjorde det mulig for selskapet å investere i andre områder utenfor kjernevirksomheten. Ewalds sønn Einar Galtung Døsvig (f. 1934) begynte i selskapet tidlig på 1960-tallet. Han utvidet selskapet til å omfatte shipping og eiendomsinvesteringer som fikk stor strategisk betydning for de påfølgende år.

SFF

 

 

 

SFF AS ble etablert i 1991 av Tore Christiansen sammen med den italienske produsenten Galperti, og er i dag en av Europas ledende leverandører av rørmateriell til olje- og petrokjemi-industrien.

Agile Bemanning AS

VI HAR ARBEIDSKRAFTEN FOR DITT NESTE PROSJEKT!

Agile Bemanning AS er et 100 % norsk bemanningsfirma med kontor Bergen.

Vi leier ut kvalifisert og fagopplært arbeidskraft til både korte og lengre prosjekter. Vi håndplukker kun kvalifisert og erfaren arbeidskraft fra både Norge og utlandet. Våre ansatte som kommer fra EU-land har gyldige arbeids- og oppholdstillatelser i Norge samt lønnsbetingelser etter norsk tariffavtale.

Matgal.no

Ærlig mat med mening, mat med en historie og mat med en deilig smaksopplevelse. Glede, entusiasme og en smule galskap, mengder av god mat, meg og mine, deg og dine=en fantastisk aften!

Matgal Catering og Selskapskasse er fortsettelsen på mitt prosjekt som ble startet i 2007. Som kokk og kjøkkensjef gjennom mange år, fra små intime spisesteder til vestlandets største hotell, har jeg kommet frem til en ting.

Min kjærlighet til mat, drikke, smaker og dufter blir sterkere og sterkere. Og gleden større når jeg kan dele den med andre!

Med meg på laget har jeg fått tre mat-entusiaster som deler min sterke drivkraft. Helt på ekte. 

Rutledal Elektro

Rutledal Elektro er en familiebedrift som startet opp i 1995. Vi har idag 8 ansatte hvor 7 er ute i felten og 1 på kontoret. Liten organisasjon gir oss en god fleksibilitet og kort responstid.

Allkopi

Allkopi etablerte sin første avdeling i Norge i 1957, og i dag har vi 19 avdelinger spredt rundt i hele landet.

Gjennom et halvt århundre i Norge har vi opparbeidet bred fagkunnskap og finslipt arbeidsmetodene våre for alltid å levere høy kvalitet og møte markedets skiftende krav og forventninger. Vår visjon er “Allkopi, ditt førstevalg innen visuell kommunikasjon” Du kan forvente engasjement, kompetanse og kreativitet i vår søken å hjelpe deg bli best mulig synlig!

Bright

 

 

 

 

 

Bright Norway AS er resultatet av fusjonen mellom AVAB CAC og Frontlite. Vi er et norsk selskap, med avdelinger i Oslo, Bergen og Lillehammer. Våre kunder består av teatre, TV- studioer og produsenter, konsert- og event- arrangører, konsert- og flerbrukshus, arkitekter og utstillingsdesignere, og ikke minst alle landets klubber, amatørteatre og lag.

Kverneland Bil AS

Kverneland Bil AS har en lang og ærverdig historie.

Vår virksomhet ble etablert i 1921, og vi har drevet uavbrutt siden den gang. Selskapet er i dag en ledende nasjonal aktør innen salg av Ford, Volvo og Mazda. Vi har også et stort og rikholdig utvalg av brukte biler, og en lang rekke merkeverksteder med dyktige teknikere.

Rørkompaniet

 

 

 

 Vi kan ta ansvaret for hele jobben!

Rørkompaniet AS Rørkompaniet er din lokale Comfort-rørlegger på Hvalstad i Asker. Vi har stor og flott butikk hvor du kan hente inspirasjon og vi har rørleggerere som utfører alle typer rørleggertjenester.

Roll & Rock Skostredet AS

ROLL & ROCK DINER IS A LIVELY AND INVITING 1950’S AND 60’S STYLE AMERICAN BAR AND DINER LOCATED ON BERGEN’S MOST VIBRANT AND COSY STREET, SKOSTREDET.

Serving delicious American style food from burgers to pancakes, milkshakes and more we are open everyday from 11am. Whether you are a family looking for an exciting place to take the kids, a group of friends looking to have some fun over cocktails or even a lone traveller looking for a warm and welcoming pit stop, from old and young alike our friendly team are ready to brighten up your day!

Now in our 7th year, Roll & Rock Diner boasts a capacity of over 300 seats with two indoor restaurants complete with cosy booths and our unique car tables, vip camping wagon, a bar / cocktail lounge full to the brim with music memorabilia and our large outdoor seating area with warm lamps and retractable roof to make sure you are comfortable no matter what the weather.

AC Senteret

 

 

" Alt innen varmepumper, klimaanlegg og solskjerming "

Ringnes AS

HVA ER RINGNES?


Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 1100 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er verdens tredje største bryggerikonsern. Vi leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet og vi er stolte av våre mange sterke merkevarer!

Pizzabakeren AS

Om Pizzabakeren

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 140 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

NorEngros KJ. Brusdal AS

 

 

 

 

Norengros K.J. Brusdal AS er en familiebedrift som først ble stiftet i 1988 under navnet Norpapp Emballasjesenter.

Etter en fusjon i 1994, skiftet bedriften navn til Norengros K.J. Brusdal AS. Varesortimentet ble utvidet fra papp, pallesikring og emballasje til også å omfatte kontor- og datarekvisita, tørk og renhold, samt bordmiljø og cateringprodukter.

Jack & Jones

 

JACK & JONES er kvalitetsmote for unge menn. Klærne selges gjennom over tusen JACK & JONES-butikker i 38 land og av tusenvis av engrospartnere rundt om i verden.

Hockey mot kreft

 

 

 

 

 

 

 

Vår målsetning er å skape såkalte Magiske Øyeblikk for syke barn og pårørende. Det vil si sekunder, minutter og kanskje timer, hvor de sammen kan glemme sykdommen og oppleve ting som bringer glede og godt humør. Vi er veldig takknemlig for at du vil spille på lag med oss, i vår søken etter å skape litt magi.

Disse Magiske Øyeblikkene, er Verdens Beste Medisin.

Talos Sikkerhet

 

 

 

Talos Sikkerhet AS er et forholdsvis nyetablert vaktselskap med hovedkontor i Bergen Sentrum. Alle i vår ledelse samt mange av våre ansatte har lang erfaring i sikkerhetsfaget. Flere av oss har jobbet i de største sikkerhetsselskapene i en årrekke, og vi har bred kompetanse på flere felt i bransjen.

Lindqvist AS

Selskapet har sin opprinnelse tilbake til 1890 da svenske Wilhelm Linqvist kom til Bergen og fikk jobb på Haukeland Sykehus. Der begynte han å slipe sprøytespiser og skalpeller og etablerte etterhvert en bedrift som leverte slike tjenester til sykekuset og næringslivet i byen. Snart fant han ut at det var stort behov for sliping og reparasjon av mange forskjellige typer verktøy. Sønnen reiste rundt i verden og samlet lærdom om bransjen hos de store for deretter å komme hjem og sette ideene ut i livet. Norges første maskin for skjøting av båndsagblader ble hentet hjem fra USA i 50-årene og startet en liten revolusjon innen produksjon av båndsagblader til industrien. Mange fiskeforedlingsbedrifter landet rundt kjenner firmanavnet og produktene våre.

J.H Nævdal Bygg AS

J H Nævdal Bygg har vært blant Bergens ledende tømrerfirmaer siden 1884 og har nå ca 80 ansatte. Vi utfører alle slags tømrer- og innredningsoppdrag fra eneboliger og ombygginger til store nybygg innenfor både privat og offentlig sektor. Firmaet har i alle år vært eid og styrt av familien Nævdal.

Kvik

 

 

 

 

 

 

 

KVIKS MÅL OG VISJON

Misjon

Vi tilbyr danske designkjøkken, bad og garderober til overraskende lave priser.

Norsk Takfornying AS

BILLIGERE Å FORNYE ENN Å SKIFTE TAKSTEIN

Vi har 10 års garanti og du kan øke takets levetid med 20 år eller mer. Husk at taket er husets femte fasade!

 

PROSESSEN BAK TAKFORNYING PÅ 1-2

Vi rengjør deres tak for mose og skitt før vi avslutter med overflatebehandling.

Centrum Trafikkskole

 

 

Uavhengighet, frihet og kjøreglede. Tre av de viktigste fordelene med å ta lappen. Med ett ligger veien åpen foran deg til å dra hvor du vil, når du vil med hvem du vil. Det stilles imidlertid høye krav for å oppnå disse fordelene.

Bergen asfalt service

Bergen Asfalt Service AS startet opp i 1990, og består i dag av 6 kompetente ansatte der alle har fagbrev som asfaltør. Vi tar det meste av oppdrag knyttet til asfaltering i hele storbergen og omegn.

Trigonor AS

Totalleverandør av leke og innemiljøer

TRIGONOR er et norskeid familieselskap som ble etablert i 1991, og er idag en av få totalleverandører av lekemiljøer til barnehager, skoler og skolefritidsordninger. Som en liten, effektiv organisasjon kan vi enkelt omstille oss for å betjene kunder med behov i stadig endring.
 

Raske leveranser

Organisasjonen i TRIGONOR er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider.

HMS Vakten

HMS Vakten har flere års erfaring med å bistå firmaer med HMS arbeid, spesielt innen bygg- og anleggsbransjen.

Vårt mål er å gjøre det enklest mulig for våre kunder å følge lovverket, samtidig som de har et godt utgangspunkt for å skape en god HMS-kultur i sin bedrift.

Lavik og Rogstad Malerfirma AS

Lavik og Rogstad Malerfirma AS er 3. generasjon innen malerfaget og gjør oss til et av byens mest tradisjonsrike malerfirma. Vi er svært allsidig og tilbyr deg fagmessig utførelse av alt tradisjonelt maler‐ og gulvarbeid som innvendig og utvendig maler arbeid, tapetsering, dekorering samt legging av gulvbelegg, fliser og tepper og fasadevask.

Comfort

 

 

 

 

 

 

 

Comfort Landås Svalland VVS AS - din rørlegger i Bergen!

Comfort Landås har gjennom engasjement, kompetanse og erfaring vært en viktig aktør i Bergen. Vi utfører alt fra de tradisjonelle serviceoppdragene til større prosjekter. Noen av våre spesialiteter er totalbad, prosjekter, service, varmepumper, gulvvarme og boliger. Vi gir hurtig svar på tilbudsforespørsler, gir uforbindtlige tilbud, og foretar gratis befaring. Fornøyde kunder – vår mulighet. Vi ønsker deg hjertelig velkommen ! Ta turen til oss for en hyggelig prat

Le Chef Cateringservice AS

Vår Visjon

Være en seriøs aktør i cateringmarkedet i Stor-Bergen som driver etter sunne etiske og økonomiske prinsipper.

Opprettholde høy kvalitet på våre produkter ved å produsere ”fra bunnen” med råvarer av beste kvalitet.

Legge til rette for et godt arbeidsmiljø med høy grad av trivsel for de ansatte.