Allkopi

Allkopi etablerte sin første avdeling i Norge i 1957, og i dag har vi 19 avdelinger spredt rundt i hele landet.

Gjennom et halvt århundre i Norge har vi opparbeidet bred fagkunnskap og finslipt arbeidsmetodene våre for alltid å levere høy kvalitet og møte markedets skiftende krav og forventninger. Vår visjon er “Allkopi, ditt førstevalg innen visuell kommunikasjon” Du kan forvente engasjement, kompetanse og kreativitet i vår søken å hjelpe deg bli best mulig synlig!

Vi har 19 avdelinger rundt i Norge og vi er tilknyttet IPN – International Printers Network. Vi kan derfor levere trykket kommunikasjon raskt og sikkert, lokalt til kunden over hele verden. I dag er Allkopi eid av Paragon, en av Europas ledende leverandører av grafiske og digitale løsninger – fra trykking av dokumenter til RFid-brikker som brukes i betalingskort, sporing av varer, osv. Paragon tilbyr blant Europas mest avanserte løsninger for datahåndtering, sporingsteknologi, smart-billetter og online bestillingsløsninger.

Innovasjon og interaksjon

Vårt konsept bygger på innovasjon sammen med kunden i forhold til deres behov. Vi følger med på hvordan virksomheten organiseres, og hvordan vi kan bruke ny teknologi for å tilrettelegge for bedre samhandling. Det gjelder både hvordan vi kan bruke teknologi for å tilrettelegge for bedre samhandling. Det gjelder både hvordan digitale og fysiske dokumenter kan håndteres på best måte, men også hvordan interaksjonen mellom mennesker og organisasjon kan gjøres smidigere.

Fremtiden

Verden er i konstant endring. Det vi har lært etter å ha samarbeidet med mange av Norges største bedrifter er å lytte. Slik har vi fått bred innsikt i hvordan vi kan strukturere løsningene våre på en måte som i størst mulig grad gagner kunden. Det kan handle om den enkleste print jobben eller det kan handle om å strømlinjeforme online og print markedsføring eller styring av stor komplekse prosjekter – vi søker hele tiden å finne den beste løsningen for kunden.

Allkopi leverer førsteklasses produkter innen visuell kommunikasjon, som hjelper våre kunder å kommunisere, differensiere og skape verdier – i dag og i fremtiden.