Neumann Bygg

Neumann er en av Norges største byggevaredistributører med et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering.

Neumann har over 280 ansatte, fordelt på avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Førde, Kaupanger, Bergen, Odda, Haugesund, Bryne, Lindesnes, Mandal og Kristiansand. Neumann hadde en omsetning i 2015 på 1,4 milliard Nkr. Hovedkontoret er i Oslo.

 Neumann betjener primært proffmarkedet i byggeindustrien, som entreprenører, byggmestere, murmestere eller andre håndverkere. Hos noen av våre avdelinger, betjener vi også privatmarkedet med egne forbrukerutsalg.

Neumann er en virksomhet i konsernet DT Group, som er Nordens største byggevaredistributør. Foruten Neumann i Norge er DT Group representert i Danmark, Sverige og Finland. Konsernet har over 6000 ansatte og en årlig omsetning på ca. 24 milliarder Nkr.

DT Group er den nordiske delen av Wolseley plc, verdens største distributør av byggematerialer og VVS-produkter til proffmarkedet. Wolseley har over 40 000 ansatte fordelt på virksomheter i 18 land i Europa og Nord-Amerika, og er notert på børsen i London.