SFF

 

 

 

SFF AS ble etablert i 1991 av Tore Christiansen sammen med den italienske produsenten Galperti, og er i dag en av Europas ledende leverandører av rørmateriell til olje- og petrokjemi-industrien.

Fra å være 5 ansatte, 1 telefon og et lite leid lokale i 1991, er vi i dag ca. 120 ansatte fordelt i 11 land på 4 kontinent, alle med topp moderne fasiliteter på kontor- og lagersiden. Vårt hovedkontor er strategisk plassert på Forus, (midt mellom Stavanger og Sandnes) hovedsetet for den norske olje- og gassindustrien.

Konsernet omsetter årlig for rundt 1 milliard og vi har blitt en global og anerkjent aktør i markedet. Vår kundegruppe er operatør-, fabrikatør-, ingeniørselskaper og mekanisk industri. Store mengder lagerførte produkter som rør, rørdeler og flenser i alle materialgrader blir levert til våre kunder gjennom store utbyggings- og vedlikeholdsprosjekter i inn- og utland, samt ved drifts leveranser og "dag-til-dag"-salg. Vi har i tillegg god faglig kunnskap og tyngde innomhus til å utvikle og levere mer spesielle produkter som ventiler, Compact-flenser og mekaniske koblinger for å nevne noen.

Vi er stolt sponsor av Bergen ishockey og ønsker laget lykke til i ny sesong.