Bonavida Spain

Bonavida Spain SL er et eiendomsmeglerbyrå som har eksistert i mer enn 15 år, og vi ønsker å være din personlige og kunnskapsrike kontakt når det gjelder kjøp og salg av selveierboliger på den spanske middelhavskysten. Vi har kontor i sentrum av Torrevieja, og tilknyttede agenter i Norge, Sverige, Finland og Storbritannia.

 

Vi garanterer for at kjøpsprosessen foregår i lovlige former og at alle papirer og lisenser er i orden. Våre eiendomskonsulenter og juridiske stab har i tillegg lang erfaring og kan svare på de fleste spørsmål angående det å kjøpe og eie en bolig i Spania. Dette slik at du skal kunne konsentrere deg kun om det å finne den rette eiendom for nettopp dine behov.

Selv om det er en stor beslutning, har det å kjøpe bolig i Spania blitt relativt enkelt. EU/EØS-borgere nyter mange fordeler her, noe som gjør det å ha et hjem i solen til et attraktivt alternativ. En rekke spanske banker tar fortsatt i mot mange utenlandske kunder hver måned og tilbyr dem gode avtaler på boliglån. Rettsapparatet er blitt forbedret for å gi kundene flere garantier og for å hjelpe deg som kunde å unngå fallgruvene. Det er altså nå et godt tidspunkt å kjøpe, og en rask Internett-surfing med prissammenligninger mellom Spanias ulike kyster bør overbevise deg om at sør-østkysten er der du får best valuta for pengene.