Quality Hotel Edvard Grieg

Bergens største og tøffeste hotell gjenåpnet dørene i mai 2015! Med inspirerende interiør, modig motivasjon og uendelig utsikt står bautaen Quality Hotel Edvard Grieg klar til å ta imot deg 15 minutter fra Bergen by og 5 minutter fra Flesland.

 

En ny klassiker

Vi heter ikke Edvard Grieg for ingenting. I likhet med vår navnebror er vi både lokale og internasjonale, nyskapende og klassiske - og ikke minst er vi stolte av høre til i Bergen. Med nyoppusset hotell, 223 nye rom i tillegg til de 150 eksisterende, Brasserie X, treningsrom med utsikt over byfjellene og ikke minst vestlandets største konferanseavdeling er vi alltid beredt, alltid fokusert.

Luftig lobby, restaurant og terrasser

Det første du møter når du ankommer Edvard Grieg er vår fantastiske lobby, som med sine mange høydemeter under taket, deilige sittegrupper, store kunstverk og meterhøye planter inviterer til et møtested med avslappet og herlig atmosfære. Her finner du også Brasserie X og Bar X, som serverer god mat og drikke. Utenfor restauranten og baren har vi også to store terrasser, hvor du kan nyte både mat og drikke. Lobbyen inkluderer også Lounge 24, mingleområde for konferanser og tre PCer til fri bruk for våre gjester.

Familiehotellet ditt i Bergen

Våre romslige familierom på 35 kvadratmeter er en grunn i selv å velge dette hotellet. I tillegg har vi inngått samarbeid med Leo´s Lekeland, Bergens største innendørs lekeland, som ligger kun 3 minutters kjøring fra hotellet. Her får våre gjester halv pris på inngang til barna. Voksne går gratis. Alt mulig av spennende serverdigheter og aktiviteter for hele familien finner man en kort kjøretur fra hotellet, som feks Vannkanten og nye "Høyt & Lavt" Klatrepark. Spør oss gjerne også om nærmeste strand og turområde.

Nærområdet

Skal du på ferie? I nærområdet vårt finner du Troldhaugen, Leos lekeland, Sandsli Bowling, Høyt & Lavt Klatrepark, Vannkanten og Fana golfbane for å nevne noe. Fra vinduene ser du utover både fjord og fjell, og i umiddelbar nærhet ligger Bergens største kjøpesenter. Her kan du lese mer om Bergen.

Løp over byfjellene

I toppetasjen har vi nytt flott treningsområde, hvor du har utsikt så langt øyet rekker å se, både østover og vestover. Finnes det bedre treningsmotivasjon? Det må i så fall være det tilhørende TV lounge området. Hotellet tilbyr gratis vask av ditt svette treningstøy så slipper du å pakke det ned igjen i kofferten!

Spør oss gjerne om treningsmuligheter i nærheten av hotellet. Du kan enten spille squash til rabatterte priser eller utforske de ulike turløypene i området dersom du heller ønsker å trene ute.

Kurs, konferanse og møter

Vår nye konferanseavdeling over to etasjer vil garantert inspirere deg. Med store, åpne fellesområder med utsikt utover skogkledde åser er det lett å finne motivasjon og inspirasjon i våre møterom. Våre store og fleksible lokaler gjør det til en lek å arrangere konferanse for over 1000 personer. Det garanterer vi!