Vidi

Som en totalleverandør av internett-tjenester tar vi kundene fra ide til ferdig løsning. Vi har høy kompetanse på universell utforming, design, søkemotoroptimalisering, responsive løsninger, teknisk utvikling, markedsføring og kursing.

 Vi har over 14 års erfaring fra bransjen og er en strategisk partner og digital støttespiller for flere store bedrifter og organisasjoner i Norge. Vidi er også en innovasjonsbedrift som arbeider med større innovasjonsprosjekt med støtte av Innovasjon Norge.

Våre ansatte besitter bred kompetanse innen ulike fagfelt. Våre rådgivere og konsulenter har erfaring fra større prosjekt som design, rådgivning og implementasjon av fanasparebank.no, rådgivning Norsk Tipping, utvikling for Abelia (NHO), utvikling for Skyss.no, større prosjekter på mobil og web samt digital strategi og ellers et bredt spekter av store og små kunder.

Ved prisutdelingen "Den gyldne Hane 2014 vant Vidi pris for "beste applikasjon 2014" for digital løsning levert til Nordiske Mediedager og Offshore Mediagroup.

Vårt hovedkontor ligger i Laguneparken i Bergen men vi tilbringer også mye tid i Oslo der vi har samarbeidsavtale med Sitelab/Erik Sand som er fungerende AD på enkelte av våre prosjekter.

Ta gjerne kontakt for en prat rundt deres satsning på nett, vi kan foreta analyse av eksisterende nettsted for å belyse behov eller gi innspill i forbindelse med utvikling av nye produkter eller ombygging/redesign av nettsteder.